Download App KabX KabX
Serbia
KabX Download App

Šta je kabx?

kabx je taksi aplikacija za naručivanje taksi vozila koja vas povezuje u mrežu najboljih Srpskih taksi kompanija koje rade u Kragujevcu, Čačku, Užicu i Kraljevu!

Osigurana Bezbednost

Zato što radimo samo u proverenoj mreži profesionalaca, vaša sigurnost je uvek na prvom mestu.Svi vozači su potpuno licencirani da vas dovedu kući sigurno, bilo šta da se desi.

Prati svoje vozilo

Sve šte je potrebno su dva klika na pametnom telefonu i možete da sednete i gledate kako vaše vozilo dolazi do vas na mapi! Čim naručite bićete u mogućnoti da pratite vozača uživo na mapi. Pokazaćemo vam njegovo ime, broj tablica i njegovu sliku da tačno znate ko dolazi.

Znajte ko vam je vozač!

Kada ste naručili taxi, slobodno spustite telefon –mi ćemo vam poslati poruku kada vam vozilo stigne. Ime vašeg vozača i detalji automobila takođe izlaze u aplikaciji, tako da možete pozvati svog vozača ako je to potrebno.

Povratna informacija je bitna

Naša licencirana mreže kompanija ispunjava ne samo naše visoke standarde, ispunjavaju vaše standarde takođe. Nakon vašeg putovanja, možete ojeniti vaše iskustvo i ostaviti dodatne povratne informacije o svom vozačui vožnji.

Transparentne Cene

Možete da unesite vaše odredište i dobićete cenu za vaše putovanj-tako da nikad više neće moći da vas prevari vozač i više naplati ! A vama ćete uvijek biti poslan e-mail naručene vožnje sa svojim detaljima putovanje odmahnakon vožnje.

Bezgotovinski & Praktičan

Ne treba ti gotovina kada naručite preko kabx App nakon vožnje. Kada stignete na odredište, vaš iznos automatski se naplaćuje sa vaše kreditne kartice ako ste registrovani kod nas za takve vožnje. Alternativno možete uvijek platiti gotovinom vašem vozaču nakon vožnje. Poslaćemo  e-mail sa priznanicom nakon vožnje.

Vreme je da nas isprobate...

Rezervišite vaš sljedeći taxi iz najveće flote taksija u Srbiji! Skinite Aplikaciju danas!

KabX App in a person's hand